Hoppa till huvudinnehållet

Noels drömmål en behållning för OBK/Hajstorp

Publicerad:

OBK/Hajstorp kryssade hemma mot Wiking under söndagseftermiddagen. Mötet i division två Västergötland slutade 5–5.

För Noel Gunnarsson, född-04, blev det en match att minnas. Han gjorde nämligen sitt första mål i seniorsammanhang och det var ett riktigt kanonmål ynglingen bjöd på.

– Noel Gunnarsson fick en lyftning från Kristoffer Larsson, tog ner bollen i hög fart och pangade in den med ett rappt skott. Ett nummer i den högre skolan, sa OBK/Hajstorps ledare Joakim Karlsson.

Fullträffen var utan tvekan matchens behållning i en tillställning där hemmalaget mestadels jobbade i underläge. Wiking ledde både med 3–0 och 4–1.

– Första halvlek var inte alls bra från vår sida. Vi förlorade de flesta duellerna och var allmänt sega, sa Joakim Karlsson.

I halvtid låg OBK/Hajstorp under med 2–4, men i andra halvlek kom vändningen. Via tre raka mål gick hemmalaget upp i 5–4-ledning innan Wiking kvitterade på stopptid.

– Jag är nöjd med vårt spel i andra halvlek, då var det vi som vann duellerna. Att de kvitterade på stopptid var rättvist över nittio minuter, sa Karlsson.

Mål, OBK/Hajstorp: Anton Eklund, Tomas Andersson, Kristoffer Larsson, Noel Gunnarsson, Andreas Adolfsson.

Artikeltaggar

BandyJoakim KarlssonOBK/HajstorpOtterstrand bandybana

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.