Man knockad och rånad i hemmet

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En man i 55-årsåldern ska under söndagen ha blivit rånad i sitt hem i Töreboda.
Foto: Johan Nilsson/TT
En man i 65-årsåldern ska under söndagen ha blivit rånad i sitt hem i Töreboda. Det var en närstående som senare under dagen gjorde anmälan till polisen.

Enligt polisanmälan ska det ha ringt på dörren hemma hos mannen och han öppnade. Utanför stod en okänd person som knockade honom direkt och gick in i lägenheten. Ur ett kassaskåp tog personen sedan en okänd summa pengar för att sedan försvinna från platsen.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.