• onsdag
  30 sep
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  16°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Inte ekonomiskt möjligt att ha öppet alla förskolor

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Pontus Lundahl/TT
Replik

Vi har full förståelse för er situation, det är viktigt att du ska kunna känna trygghet när du lämnar ditt barn på förskolan. Bemanningen under jul och nyår har bestått av ordinarie personal från de olika förskolorna i kommunen, men samlade på färre antal förskolor. Beslutet att stänga en del förskolor över jul och nyår togs med anledning av att behovet av plats på förskola under jul- och nyårshelgerna varit väldigt lågt. Att ha öppet på samtliga förskolor i kommunen med hög bemanning trots låg efterfrågan är inte ekonomiskt möjligt.

Kontakta gärna ditt barns förskola och rektor för att diskutera uppkommen situation.

Annica Henrysson

chef förskola och pedagogisk omsorg

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.