Fängelse för Hovabo

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En 27-årig man från Hova har dömts till två månaders fängelse för en rad brott.
Foto: Johan Nilsson/TT
En 27-årig man från Hova har dömts till två månaders fängelse för en rad brott: grov olovlig körning (två tillfällen), stöld, rattfylleri, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Den 25 november dömdes han till 50 dagsböter, totalt 2 500 kronor, för brott mot knivlagen och grov olovlig körning. I maj ertappades han med att bära kniv på Skaraborgs sjukhus i Skövde. I juli stoppades han av polisen på E20 i Mariestad när han körde bil utan körkort.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.