Hoppa till huvudinnehållet

Herlin uttagen i EM-kvaltruppen

Publicerad:
Martin Herlin (i gult) ska EM-kvala med Sverige.
Martin Herlin (i gult) ska EM-kvala med Sverige. Foto: Daniel Lubner@retouchedreality

Ullervadssonen Martin Herlin finns med i den svenska landslagstrupp som spelar EM-kval på Malta i nästa vecka.

25-årige Herlin är en av två målvakter som är uttagna i 14-mannatruppen. I denna första kvalrunda kommer Sverige att möta Malta, Polen och Grekland.

Martin Herlin spelar till vardags i Örebro SK i futsalserien och i höstas gjorde han comeback i landslaget efter fem års frånvaro. I EM-kvalet konkurrerar Herlin och IFK Göteborgs Viktor Jansson om platsen mellan Sveriges stolpar. EM avgörs i Nederländerna år 2022.

Artikeltaggar

FutsalMartin Herlin

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.