Hoppa till huvudinnehållet

Han ersätter Flinck i Melodifestivalen

Publicerad:
Jan Johansen. Arkivbild.
Jan Johansen. Arkivbild. Foto: Fredrik Sandberg/TT

I går meddelade SVT att Thorsten Flinck diskas från lördagens deltävling i Melodifestivalen då han är inblandad i en rättprocess.

Nu står det klart att Jan Johansen blir hans ersättare, uppger Aftonbladet.

– Jag är väldigt tacksam över att Jan Johansen har tackat ja med så kort varsel. Det är inte vem som helst som kan ställa sig på Melodifestivalens scen inför tre miljoner tittare under de här omständigheterna, säger Karin Gunnarsson, tävlingsproducent för Melodifestivalen 2020, till tidningen.

Artikeltaggar

AftonbladetJan JohansenMelodifestivalenNöje/KulturSVTThorsten Flinck

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.