Färdigtävlat för Bengtzing

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Linda Bengtzing fick lämna Melodifestivalen efter deltävlingen i Göteborg.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Linda Bengtzing har tävlat färdigt i Melodifestivalen 2020. En sjätte plats i lördagens deltävling i Göteborg med låten "Alla mina sorger" gjorde att hon åkte ut ur tävlingen.

Resultat kom som en överraskning för Bengtzing.

– Jag fattar absolut ingenting. När jag klev ut på scen kände jag att jag hade vingar. Jag har aldrig varit så bra. Vore jag elitidrottare skulle jag ha vunnit i dag, med den leveransen och det publikstödet. Men man ville ha något annat och jag accepterar det, sa Linda Bengtzing till Aftonbladet om förlusten.

Vidare direkt till final från Göteborg gick Anna Bergendahl och Dotter.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.