• idag
  29 mars
  -2°
  • Vind
   8 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  30 mars
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  31 mars
  • Vind
   8 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  1 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  2 apr
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

En tur till Kullen

Läsarnas
PUBLICERAD:
Hällekis stenbrott
Foto: Anita Kjellqvist

Anita Kjellqvist har återigen levererat en läsarbild till familjesidan. Den här gången har hon varit vid Hällekis stenbrott. Hon tycker det är så härligt att se konsten som träder fram i stenbrottet. Med lite fantasi kan man bland annat se flera ansikten i stenen. Kanske inte lika utmejslat som det kända Mount Rushmore i USA, där de amerikanska presidenterna är uthuggna i berget, men likväl fascinerande.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.