Hoppa till huvudinnehållet

Upplevelsebadet stänger

Publicerad:
Upplevelsebadet håller stängt i tre veckor framöver.
Upplevelsebadet håller stängt i tre veckor framöver. Foto: Cecilia Bergh

Nu stängs upplevelsebadet på Arena Skövde i tre veckors tid. Anläggningen har just nu få besökare och man passar därför på att genomföra sitt årliga underhåll.

Man stänger upplevelsebadet från och med torsdag den 19 mars. I ett pressmeddelande skriver kommunen att det rådande läget med coronaviruset har gjort att det är få besökare på anläggningen för tillfället. Därför tidigareläggs det årliga underhållet som vanligtvis sker på våren.

– Vi har få besökare på upplevelsebadet just nu då omkring 80 procent av våra besökare är tillresande från andra orter. Därför passar vi på att stänga ner i ett läge där så få som möjligt blir påverkade, säger Per Karlsson, fritidschef Skövde kommun.

Detta gäller endast upplevelsebadet, det övriga badet på Arena Skövde håller öppet som vanligt. Men man begränsar antalet gäster till 500 personer, personal inräknat.

Gäster med luftvägsinfektion uppmanas dessutom att stanna hemma.

Artikeltaggar

Arena SkövdeNyheterSkövde

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.