Andreas på fyraårsprogrammet prisades

Skola & utbildning
PUBLICERAD:
Andreas Johansson fick diplom, check och blommor av Carl-Uno Olsson från bolaget cDoc.
Foto: Privat
Andreas Johansson på Särgymnasiets hotell-, restaurang- och bageriprogram tilldelades årets arbetsmiljöstipendium från cDoc.

Stipendiet, på 2 000 kronor, gick till Andreas eftersom han visat på laganda, ansvarskänsla och solidaritet under sin tid på fyraårsprogrammet vid Vadsbogymnasiet. Han har varit drivande i elevrådet och kommit med många idéer och förslag.

Lärare har fått nominera kandidater och en grupp rektorer valde sedan ut den bäst lämpade. Stipendiet delas ut till en elev som har visat god förståelse för arbetsmiljöfrågor.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.