Kvinna åtalad för flera brott

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En kvinna har åtalats vid Skaraborgs tingsrätt misstänkt för bland annat ringa narkotikabrott.
Foto: Roland Svensson/Arkiv
En kvinna i 60-årsåldern, boende i Gullspångs kommun, har åtalats vid Skaraborgs tingsrätt för flera brott.

Enligt åtalet ska kvinnan i slutet av juli ha kört bil narkotikapåverkad. Dessutom ska hon ha saknat körkort vid den aktuella händelsen som inträffade på Åsebolsvägen i Gårdsjö. Kvinnan är misstänkt för ringa narkotikabrott, rattfylleri och olovlig körning.

Hon erkänner ringa narkotikabrott, men förnekar de två övriga åtalspunkterna.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.