Hoppa till huvudinnehållet

Storförlust för Björsäter

Publicerad:

Björsäter hade inte mycket att sätta emot under lördagens match mot Moholm i damfyran. BIF föll med 0–14.

Moholm fick snabbt i gång målskyttet. Redan efter 16 minuter stod det 2–0. Efter ytterligare fem mål stod det 7–0 i halvtid.

Moholm var lika effektiva i målproduktionen även i andra halvlek och slutresultat blev 14–0 till bortalaget.

– Trots att det var väldigt varmt tyckte jag att tjejerna gjorde en bra insats även fast det blev så stora siffror. Vi hade lite otur med skador både innan och under matchen. Ett stort plus till Fanny Albansson som höll ut bra, säger BIF-tränaren Marvin Carlsson.

– Det var spel mot ett mål. De hade väl inte så mycket att komma med under matchens gång. Tidigare har vi gått ner i motståndarens tempo, men i går rullade vi boll jäkligt bra och alla i laget kämpade för varandra. Vi höll uppe spelet hela tiden, säger Moholmstränaren Stefan Hjelmström.

Mål, MSK: Julia Håkegård 3, Elin Pettersson 3, Kate Larm 2, Linnéa Hjelmström 2, Ellen Wallskog, Hanna Jonsson, Ellen Bergman och Aricha Sirichang.

Artikeltaggar

Björsäters IFFotbollMoholms SKStefan Hjelmström

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.