"Sovsågott" håller dig vaken

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Sovsågott

Anders Roslund

Albert Bonniers förlag

Deckare

Sedan tidigare författarkollegan Börge Hellström gick bort skriver Anders Roslund numera ensam. Det går alldeles utmärkt. Sovsågott är en rafflande berättelse om en pedofilring som kriminalkommissarie Evert Grens får ett tips om. Han börjar gräva djupare och upptäcker många hemska och mörka hemligheter. Han får infiltratören Piet Hoffman att hjälpa till att skaffa bevis mot de ansvariga. De två får ge sig i kamp med en miljardindustri där människoliv spelar mindre roll.

Boken är en bladvändare. Roslund är en mästare få beskriva spänning och få en kuslig närvarokänsla.

Artikeltaggar

Anders RoslundDeckareLitteratur

Läs vidare