Hoppa till huvudinnehållet

Gutenbergshuset tomt året ut

Publicerad:
Det blir inga fler konstutställningar i Gutenbergshuset i år, det konstaterar ordföranden i Mariestads konstförening Kerstin Lundborg. Arkivbild.
Det blir inga fler konstutställningar i Gutenbergshuset i år, det konstaterar ordföranden i Mariestads konstförening Kerstin Lundborg. Arkivbild. Foto: Birthe Wetter

Det blir inga fler konstutställningar i Gutenbergshuset i år, det konstaterar ordföranden i Mariestads konstförening Kerstin Lundborg som har hand om lokalen.

– Vi var fullbokade till hösten. Men de privata utställarna ville allihop skjuta upp till nästa år. I samråd med skolorna bestämde vi att även ställa in öppen salong för unga, säger Kerstin.

Hon tycker det är tråkigt men smider tillsammans med konstföreningens styrelse på nya planer på hur kreativitet kan främjas på ett coronasäkert sätt.

Artikeltaggar

GutenberghusetMariestadNöje/Kultur

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.