Ställplatsen som kan bli årets bästa

Fritid och livsstil
PUBLICERAD:
Ställplatsen i Lyrestad ligger vid gästhamnen.
Foto: Charlotte Ferneman

Ställplatsen vid Göta kanal i Lyrestad är nominerad till Årets ställplats 2020. Det är tidningen Husbil & Husvagn som genomför tävlingen. Fem ställplatser är nominerade till priset, skriver tidningen i ett pressmeddelande. Lyrestads konkurrenter om utmärkelsen är Jävre, Kristinehamn, Visingsö samt Bisonfarmen i Gate söder om Hjo.

Segraren koras genom röstning på tidningens hemsida och vinnaren tillkännages 7 oktober. Priset är, förutom äran, en plakett att sätta upp på ställplatsen.

Årets ställplats har utsetts sedan 2009 och förra året vann Hönö Klåva hamn. Ställplatsen i Lyrestad ligger vid gästhamnen och erbjuder 25 platser, varav 15 med el.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.