Strand ej vald till Kommunals ledning

Nyheter
PUBLICERAD:
Hovabon Jenni Strand var valberedningens förslag till ny förbundssekreterare för Kommunal. Men under dagens förbundsmöte valdes motkandidaten Malin Ragnegård.

MT har tidigare skrivit om att undersköterskan Jenni Strand, boende i Hova, föreslogs bli ny förbundssekreterare för Kommunal. Valberedningen ansåg att hon var bäst lämpad. Det tyckte dock inte förbundsmötets deltagare som i dag valde Malin Ragnegård.

Jenni Strand är avdelningsordförande för Kommunal Vänerväst i Skaraborgs och Älvsborgs län, samt sitter i förbundsstyrelsen.

Jenni Strand fick inte posten i Kommunals ledning.
Foto: Owe E Hermansson
Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.