Hoppa till huvudinnehållet

Leylas största utställning hittills

Publicerad:
Leyla Salm arrangerar denna helg sin största utställning hittills.
Leyla Salm arrangerar denna helg sin största utställning hittills. Foto: Charlotte Ferneman

Konstnären Leyla Salm var inställd på att ha konstutställning i Tingssalen redan i april. Coronapandemin gav henne mycket mer tid att måla till detta evenemang som i stället blir av denna helg.

Med start på fredag kommer hon visa ofantligt många verk, hon har själv inte hunnit räkna. Men de är många.

– Varje gång jag ställer ut vill jag utmana mig själv. Detta är den största utställningen med flest verk jag någonsin har haft. Jag vill ge besökaren så många intryck och känslor som jag bara kan, säger Leyla.

Från flygande modedockor med lysande huvud till vaser och tavlor, allt bär de för henne karakteristiska färgerna och motiven.

Artikeltaggar

KonstLeyla SalmMariestadTingssalen

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.