Hoppa till huvudinnehållet

Kort samarbete med brittisk spelare

Publicerad:
Thomas Högstedt och Johanna Konta bröt samarbetet.
Thomas Högstedt och Johanna Konta bröt samarbetet. Foto: ARKIV

Tennistränaren Thomas Högstedt från Mariestad och brittiskan Johanna Konta har avslutat sitt samarbete, som inleddes för cirka en månad sedan.

Den 13:e-rankade spelaren gick till semifinal i Cincinnati Masters, men i US Open blev det respass i andra omgången. I den senaste tävlingen, Italian open, åkte hon ut i kvartsfinal. Därefter meddelande hon att de skiljs åt.

Enligt Aftonbladet vart det en provperiod som fick ett snabbt slut.

Artikeltaggar

Mariestads TKTennis

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.