Hagjärds tog andraplatser

Tennis
PUBLICERAD:
Alfred och Arvid Hagejärd.
Foto: PRIVAT
Arvid Hagejärd, Mariestads TK, och hans storebror Arvid Hagejärd, Lidköpings TK, var under förra veckan och deltog i GLTK:s Höstturnering i Göteborg.

För den förstnämnde slutade tävlingen med en andraplats i PS 14 A-klassen. För efter fyra övertygande segrar fick Hagejärd till slut se sig besegrad i finalen av förstaseedade Maxwell Lindstedt, Ullevi TK med siffrorna 3-6, 6-7.

Alfred Hagejärd, tävlandes för Lidköpings TK, spelade i klassen HS 21 och tog sig även han till final. Efter att ha inlett med tre segrar mötte Hagejärd klubbkamraten Lukas Ramér Olofsson i finalen. Där vann den sistnämnde med 6–4, 6–1.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.