Hoppa till huvudinnehållet

Digitalt frukostmöte i företagarföreningen

Publicerad:
Inget digitalt strul på Företagarnas frukostmöte. (Arkivbild)
Inget digitalt strul på Företagarnas frukostmöte. (Arkivbild) Foto: Berit Roald

Ett trettiotal företagare, politiker och ett par tjänstemän möttes på den digitala tjänsten Zoom när Företagarna Töreboda nyligen höll sitt första morgonmöte sedan i februari.

Mötet förflöt utan tekniska missöden och innehöll lite av varje. Kommunstyrelsens ordförande Bengt Sjöberg (M) delade med sig av senaste nytt från politiken och kommunchefen Per-Ola Arnling Hedbergkommenterade coronaläget.

Näringslivsstrategen Lena Tilstam berättade om planerna på att anordna en konstpromenad längs kanalen, och Yvonne Brånfelt och Johan Lövqvist rapporterade om läget i företagen Pensionat Prästgården/Upplevelsepaket respektive Baltic.

Företagsakuten fick en presentation av Ann-Sofie Persson, och Jenny Jonsson informerade om Almi.

Artikeltaggar

AlmiBengt SjöbergFöretagarna TörebodaLena TilstamNyheterTöreboda kommun

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.