Hoppa till huvudinnehållet

Lions vill ge turister fotovänliga vyer

Publicerad:
Ungefär så här skulle de fotoramar kunna se ut som Lions club vill att kommunen sätter upp. Det kan locka till förevigande av Mariestads sevärdheter, tror föreningen.
Ungefär så här skulle de fotoramar kunna se ut som Lions club vill att kommunen sätter upp. Det kan locka till förevigande av Mariestads sevärdheter, tror föreningen.

Två stora fotoramar som lockar till avbildning av Mariestad utmed stans turiststråk - det föreslår Lions club Mariestad att kommunen ska sätta upp.

Idén presenteras i ett medborgarförslag till kommunen. Där konstaterar Lions club att turisterna strömmat till Mariestad och att strategiskt placerade fotoramar är ett sätt att förstärka och utveckla den positiva bild som besökare fått under sin vistelse i stan.

Fotoramar finns på flera andra platser i världen och erbjuder då sköna vyer som lämpar sig för fotografering. Lions club föreslår att liknande ramar ska sättas upp vid Residenset, i hamnområdet eller med Torsöbron som bakgrund. Lions erbjuder sig att bidra ekonomiskt till ramarna.

Artikeltaggar

BesöksnäringLions ClubMariestadMariestads kommunNyheterTurism

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.