Duo förnekar misshandel

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Två män har åtalats misstänkta för misshandel och skadegörelse.
Foto: Johan Nilsson/TT
Två män i 20-årsåldern har åtalats i Skaraborgs tingsrätt misstänkta för misshandel av skadegörelse riktat mot en person.

De ska, tillsammans och i samförstånd, den 13 oktober ha slagit en jämnårig person i ansiktet. Men även med en batong ha slagit sönder rutorna på en bil som tillhörde samma person. Detta inträffade på en plats i Mariestad.

Båda tilltalade förnekar brott. Misshandeln har av åklagaren bedöms som ringa brott.

Skadorna på bilen uppskattas till 4 635 kronor.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.