Hoppa till huvudinnehållet

Erbjudande om vaccinering

Publicerad:
Samtliga brukare i de två första vaccinationsgrupperna i kommunen har fått sin första dos. Foto: Malin Bring

Alla personer i Töreboda kommun som har hemtjänst i någon form har nu fått ett erbjudande om att bli vaccinerade mot covid-19. Erbjudandet gäller också dem de bor tillsammans med

Samtliga brukare i de två första vaccinationsgrupperna i kommunen, det vill säga personer på särskilt boende och personer som bor hemma och har kommunal hälso- och sjukvård, har nu fått sin första dos.

Härnäst står personer som har hemtjänst och deras medboende på tur. Kommunen har lämnat eller skickat ut ett brev från Närhälsan till alla i gruppen. De som vill ha vaccinationen ska fylla i formuläret och skicka det till Närhälsan, för att sedan få möjlighet att boka en tid.

Artikeltaggar

CoronavirusetNyheterTöreboda

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.