Glömde stekpanna - orsakade brand

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En glömd stekpanna orsakade en brand i Töreboda som kunde ha inneburit skada för boende i fastigheten.
Foto: Johan Nilsson/TT
I juli ska en man i 55-årsåldern ha glömt en stekpanna på en spisplatta vid en byggnad i Boda, Töreboda. Mannen har nu åtalats i tingsrätten misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet.

I byggnaden finns två lägenheter och en bygdegårdslokal. Det resulterade i en brand som spred sig vidare till köksfläkten. Branden har medfört fara för förstörelse av annans egendom, samt och fara för annans liv eller hälsa.

Den tilltalade som vidgår händelseförloppet, men förnekar brott

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.