Behåll båtarna i hamnen

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Charlotte Ferneman

Man kan med intresse läsa om kommunens planer på att göra en ny båtuppställningsplats på Ekudden. Det är otroligt underligt att man inte vill använda hamnen till detta, då det redan finns kajer kranar och bra uppställningsplatser där.

Det där snacket om att det blir enklare transporter håller inte, för är båtarna på plats så är det ju redan klart. Dessutom så är det fruktansvärt dålig mark bakom båtgården så det blir nog varken billigt eller enkelt.

Det är dessutom båtgårdsföreningens kran och bryggor vid Ekudden så hur ska man lösa den ekvationen? Nej, behåll båtuppställningen i hamnen för det är den bästa lösningen.

Båtägare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.