Hoppa till huvudinnehållet

Snart klart med ny samhällsbyggnadschef

Publicerad:
Kommunen är nu snart i mål med sökandet efter samhällsbyggnadschef Thomas Johanssons efterträdare. Av 17 sökande återstår en favorit.
Kommunen är nu snart i mål med sökandet efter samhällsbyggnadschef Thomas Johanssons efterträdare. Av 17 sökande återstår en favorit. Foto: Jan Fleischmann/Arkiv

Kommunen befinner sig i slutfasen i rekryteringen av ny samhällsbyggnadschef.

– Vi har en huvudkandidat, avslöjar Thomas Johansson, tf kommundirektör.

Jakten på Thomas Johanssons efterträdare på tjänsten som samhällsbyggnadschef är i sin slutfas. Av totalt 17 sökande är nu tre kvar i loppet.

– Vi har intervjuat dem och fastnat för en av dem, berättar Thomas Johansson, som går i pension i år.

Den kandidat som kommunen tycker är mest lämplig kommer att djupintervjuas och genomgå olika tester under denna vecka. Om allt går väl kommer sedan namnet på den nya samhällsbyggnadschefen att presenteras.

– Jag hoppas att det är klart i början av nästa vecka, säger Thomas Johansson.

De vill bli samhällsbyggnadschef i MariestadSöker ny samhällsbyggnadschefDe tar över rodret i Mariestads stadshusHan blir ny teknisk chef: ”Jag har längtat”

Artikeltaggar

Mariestads kommunMariestads kommunSamhälleSamhällsbyggnad

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.