Rondell avstängd onsdag och torsdag

Trafik
PUBLICERAD:
Rondellen och den nya förbindelsevägen i Haggården stängs av under två dagar.
Foto: Charlotte Ferneman/Arkiv
Under onsdag och torsdag kommer den ombyggda rondellen i Haggården att vara avstängd.

Förra året byggdes en större rondell och en ny förbindelseväg på Göteborgsvägen, i höjd med Coop i Haggården. Under onsdag och torsdag ska det sista lagret asfalt läggas och rondellen kommer därför att stängas av.

Trafiken dirigeras om på samma sätt som under byggtiden. Fordon från stan leds in på Storegårdsvägen, parallellt med Göteborgsvägen, och trafiken i riktning mot stan leds om via Förrådsgatan.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.