Ingen Carolina Klüft i Gullspång

Fritid och livsstil
PUBLICERAD:
Carolina Klüft skulle ha gjort en visit i Gullspång
Foto: Henrik Isaksson/TT/Arkiv
I sommar skulle Carolina Klüft ha besökt Gullspång. Men nu har den före detta friidrottsstjärnan meddelat att hon inte kan komma.

– Jag fick beskedet i går, torsdag. Men jag vet inte orsaken till återbudet, säger Malin Hjalmarsson, samordnare på Fritidsbanken.

Carolina Klüft skulle ha gästat Gullspång med anledning av att Fritidsbanken deltar i satsningen Pep-Up, ett projekt som bygger på att barn och ungdomar ska röra sig mer. Klüft är delaktig i projektet och vid besöket skulle hon tittat till en hinderbana som byggs upp vid fint väder.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.