Hoppa till huvudinnehållet

Rock'n'Joy på Laxhall

Publicerad:
På lördag spelar Rock’n’Joy på Laxhall. Foto: TUANA

På lördag gästas Laxhall av det skaraborgska coverbandet Rock´n´Joy.

Spelningen är bandets första för i år.

– Det ska bli jätteroligt. Vi är taggade som sjuttsingen och det ska bli roligt att möta publiken. Vi har haft mycket tid på oss att repa så vi har kunnat välja en repertoar med omsorg, säger basisten Jörgen Ahr.

Bandet kommer att spela allt från 50-tal till dagens hits.

– Det är fokus på att folk ska bli nostalgiska, glada, party- och danssugna. Vi vill väcka glädje.

Artikeltaggar

LaxhallMusik

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.