Roliga aktiviteter för barn på Göta Holme nu på lördag

Fritid och livsstil
PUBLICERAD:
Hinderbana och skattjakt är några av inslagen när det blir sommarlovsaktiviteter på Göta Holme nu på lördag.
Helen Carlström i samhällsföreningen som arrangerar sommarlovsaktiviteter för barn på Göta Holme nu på lördag.
Foto: Per Claesson

På lördag eftermiddag anordnas sommarlovsaktiviteter för barn upp till 12 år på Göta Holme.

Från början var det tänkt att aktiviteten skulle ha genomförts lördagen 24 juli. Men eftersom det samma dag arrangerades sommarlovsaktiviteter vid Södra Råda bygdegård valde man att skjuta på aktiviteten en vecka.

– Tyvärr har inte den här informationen kommit ut fullt ut. Jag vet att det tyvärr var någon familj där i lördags, säger Helen Carlström i samhällsföreningen, som står bakom arrangemanget på Göte Holme.

Men nu ordnar man alltså aktiviteten på lördag, 31 juli.

– Vi hoppas att vi framöver ska kunna ha ett samarbete med andra föreningar och tidigt på året stämma av alla aktiviteter så att vi kan sprida ut tillställningarna, så att folk kan komma på flera saker, säger Helen Carlström.

På arrangemanget på lördag kommer det att finnas en uppblåsbar hinderbana, ett interaktivt spel, prickskytte med fotboll och skattjakt. Det är kostnadsfritt att delta för barn upp till tolv år och man kommer att kunna köpa fika.

Förra lördagen var det sommarlovsaktiviteter vid Södra Råda bygdegård. För att inte krocka med det arrangemanget har arrangemanget på Göta Holme skjutits fram till nu på lördag.
Foto: Per Claesson
Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.