Små marginaler när Boisgolfen avgjordes

Golf
PUBLICERAD:
Stefan Jönsson vann scratch-klassen, Tommy Samuelsson agerade prisutdelare och Kenneth Bergström segrare i handicap-klassen.
Foto: PRIVAT
I fredags genomfördes årets Boisgolf med närmare 30 deltagare på Mariestads golfbana.
Ett perfekt golfväder bidrog till många bra resultat och kvällen avslutades med en kamratmiddag på Golfrestaurangen, där ett antal icke golfspelande gamla hockeyspelare mötte upp.

Bland deltagarna fanns en VM-guldmedaljör i form av Peter Ottosson som tyvärr för hans del inte hade sin bästa dag på golfbanan. Tommy Samuelsson hade träning med sitt HV71 så han hann inte ta fram golfklubborna och fick därför endast agera som uppskattad prisutdelare.

Bäst golf spelade Kenneth Bergström som efter 51 år som golfare fick kröna sin golfkarriär med seger i handicap-klassen på 41 poäng. Håkan Karlsson kom tvåa på 38 poäng, samma som trean Jan ”Pommac” Carlsson.

I scratch-klassen vann Stefan Jönsson på 81 slag. Delade tvåor var Simon Bergström, Oscar Olsson och Björn ”Böna” Lindbergh på 82 slag. Säkert lite surt för Böna som behövde tio slag för att komma i kopp på hål 13.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.