Hon blir vice kommundirektör

Publicerad:
Ekonomichef Christina Olsson, här med Thomas Johansson, har utsetts till vice kommundirektör i Mariestad. Uppdraget innebär att hon ersätter Susanne Wirdemo när hon är sjuk eller ledig. Foto: Charlotte Ferneman

När kommundirektör Susanne Wirdemo är ledig kommer ekonomichef Christina Olsson att kliva in i hennes ställe. Det har kommunstyrelsen beslutat.

Christina Olsson har redan tidigare varit vice kommundirektör. Det uppdraget hade hon haft under våren och sommaren i väntan på en ny högsta chef i kommunen och då Thomas Johansson var tillförordnad kommundirektör.

Nu har kommunstyrelsen permanentat uppdraget, som innebär att ekonomichefen kommer att ta över huvudansvaret för kommunen när kommundirektör Susanne Wirdemo inte är i tjänst.

Artikeltaggar

Christina OlssonKommundirektörMariestads kommunMariestads kommunSamhälleSusanne WirdemoThomas Johansson

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare