Hoppa till huvudinnehållet

Hon blir vice kommundirektör

Publicerad:
Ekonomichef Christina Olsson, här med Thomas Johansson, har utsetts till vice kommundirektör i Mariestad. Uppdraget innebär att hon ersätter Susanne Wirdemo när hon är sjuk eller ledig.
Ekonomichef Christina Olsson, här med Thomas Johansson, har utsetts till vice kommundirektör i Mariestad. Uppdraget innebär att hon ersätter Susanne Wirdemo när hon är sjuk eller ledig. Foto: Charlotte Ferneman

När kommundirektör Susanne Wirdemo är ledig kommer ekonomichef Christina Olsson att kliva in i hennes ställe. Det har kommunstyrelsen beslutat.

Christina Olsson har redan tidigare varit vice kommundirektör. Det uppdraget hade hon haft under våren och sommaren i väntan på en ny högsta chef i kommunen och då Thomas Johansson var tillförordnad kommundirektör.

Nu har kommunstyrelsen permanentat uppdraget, som innebär att ekonomichefen kommer att ta över huvudansvaret för kommunen när kommundirektör Susanne Wirdemo inte är i tjänst.

Artikeltaggar

Christina OlssonKommundirektörMariestads kommunMariestads kommunSamhälleSusanne WirdemoThomas Johansson

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.