Gata stängs av i Mariestad – ska asfalteras i november

Trafik
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Förrådsgatan mellan Marieforsleden och Hammarsmedsgatan kommer att vara avstängd den 1 och 2 november. Anledningen är att den delen ska asfalteras.

På grund av asfalteringen kommer Förrådsgatan vara avstängd för genomgående trafik under två dagar. Till en början var arbetet planerat till den 20 och 21 oktober, men kommunen har blivit tvungna att skjuta på arbetet. Det kommer istället att genomföras den 1 och 2 november, då stängs vägen av.

Trafik till industrierna på den avstängda delen kommer att kunna åka, men styrs av flaggvakter.

Trafikanter får istället följa orange vägvisning som visar hur trafiken leds om. Mariestads kommun flaggar för att arbetet är väderberoende och kan förlängas.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.