Höstlov på isen, i simhallen eller biosalongen – här är årets program

Publicerad:
En grinande pumpa har blivit något av en symbol för höstlov och höststämning. Arkivbild. Foto: Emil Langvad/TT

Nu ligger programmet för nästa veckas höstlov klart och för alla aktivitetssugna höstlovsfirare gäller det bara att bestämma sig för var och hur man vill tillbringa sin lediga vecka.

Bland de olika inslagen i programmet kan nämnas att Töreshov har öppet för skridskoåkare med och utan klubba under skiftande pass på onsdag, torsdag och fredag.

Fritidsgården Loftet ordnar Halloweenfest på fredagen från klockan 18 för de yngsta i årskurs 3-6, och mellan 19.30 och 22 för årskurs 6 till och med gymnasiet. Tisdag och onsdag kväll har man också öppet. Fritidsgården i Älgarås är öppen på lördagen.

Fältarna avslöjar inte sina höstlovsplaner i förväg; dem får man själv hålla koll på via sociala medier.

Biblioteket i Töreboda lockar med en rad olika aktiviteter under veckan, bland annat boktipslotteri och tipspromenad.

Röda Kvarn visar Sunefilmen Uppdrag: Midsommar kl 14 på torsdag utan kostnad, och även simhallen visar film. På onsdag kl 18 är det Dive-In-Movie för alla med en förbokad biljett.

Artikeltaggar

ÄlgaråsBiblioteketHöstlovSkola och utbildningTörebodaTöreshov

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare