Polisronden: Ung man misshandlad på fotbollsplan

Publicerad:

Ung man misshandlad. Natten till söndag 14 november har en ung man i tonårsåldern blivit misshandlad utanför Mariestad. Detta skedde halv fyra på morgonen och den unga mannen befann sig på en fotbollsplan när han blev slagen till marken. Sedan ska någon ha utdelat omkring 15 sparkar när han låg ner. Offret fick smärta i kroppen och i ena ögat. Just nu finns ingen misstänkt, men på platsen fanns många ungdomar och därmed flera vittnen till misshandeln.

Kvinnans konto tömdes. En kvinna i 20-årsåldern från Mariestad har anmält att hon utsätts för bedrägeri. En okänd person ska ha tömt hennes bankkonto på pengar någon gång mellan 16 augusti och 31 oktober. Vilken summa det handlade om framgick inte i anmälan.

Blev bestulen – på mat. En person i 80-årsåldern har anmält att någon tog sig in i huset i fredags, mitt på dagen, och stal saker. Hur tjuven tog sin är okänt, men stöldgodset är mat. Vad för mat förtäljer inte historien.

Båtmotorstöld. Mellan den 10 november och 14 november har någon stulit en båtmotor, ankaret, ankarrulle och bensinslangen från en båt i Sjötorp. Båten stod vid ägarens fritidshus och mellan dessa dagar har tjuven skruvat loss båtmotorn och det andra godset. Motorn är värd 25 000 kronor.

Bilstöld från garage. I Gårdsjö, i Gullspångs kommun, var det ett inbrott i ett garage i helgen. Detta upptäcktes vid 12-tiden på söndagen. En personbil stals i inbrottet.

A-traktor stoppades – hade en ”rullande fest” i husvagnKrock på E20 – en av förarna misstänks för trafikbrott

Artikeltaggar

BedrägerierBrott & blåljusMariestadMisshandelStölder

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare