Hoppa till huvudinnehållet

Gäst med grön passion gästar trädgårdsfantaster

Publicerad:
Gunnel Carlsson ett besök hos Mariestads trädgårdsförening.
Gunnel Carlsson ett besök hos Mariestads trädgårdsförening. Foto: Pernilla Bergdahl

Hon är trädgårdsjournalist, författare och programledare för tv-programmet Gröna rum. Nu gör Gunnel Carlsson ett besök hos Mariestads trädgårdsföreningen.

”Min gröna passion - om trädgård, människor och växter i våra gröna rum” är ämnet när Gunnel Carlsson på torsdag kväll föreläser för trädgårdsföreningens medlemmar. Även om kylan just nu är på väg in över vårt avlånga land finns en varm längtan efter våren. Därför har Mariestads trädgårdsförening bjudit in sina medlemmar till denna föreläsning där drömmen om en ny säsong i landet kan börja att ta form.

– Det ska verkligen bli kul att lyssna till en av Sveriges mest kända trädgårdsproffs, säger Agnetha Asp i Mariestads trädgårdsförening.

Artikeltaggar

MariestadOdlingSamhälleTrädgårdVäxter

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.