Känner du någon julstress?

Publicerad:

Sara Helgesson, 18, Mariestad

– Lite kanske. Det är mycket att fixa kring jul, julklappar och så.

Maria Johansson, 42, Mariestad

– Nej, det gör jag inte. Jag tar det lugnt.

Gunnar Mellgren, 76, Gullspång

– Nej inte direkt, det viktigaste är att planera.

Ida Larsson, 10, Mariestad

– Jag känner mig lite stressad över att jag inte har köpt julklappar till alla.

Helena Mellgren, 74, Gullspång

– Nej, det tycker jag inte. Jag försöker börja i tid så att jag slipper stressa.

Artikeltaggar

Dagens frågaGullspångJulMariestadMera

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare