Återvinningscentral stänger på grund av pandemin

Nyheter | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Borreboda återvinningscentral. Arkivbild.
Foto: Malin Bring
Borreboda återvinningscentral i Töreboda stänger tills vidare, med anledning av pandemin och personalbrist i spåren av den ökade smittspridningen av covid-19.

Borreboda återvinningscentral stängd från och med tisdag 18 januari på grund av personalbrist, då många är sjuka eller måste stanna hemma i karantän.

Stängningen gäller även kunder med grönt kort.

Uppmaningen från Avfall & Återvinning Skaraborg är att alla boende i Töreboda avvaktar med att besöka återvinningscentralen och väntar tills det kommer besked om när Borreboda kan öppna igen. Förpackningsmaterial och tidningar kan däremot lämnas som vanligt på kommunens återvinningsstationer.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.