Stor del av kommunens verksamhet blöder

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Jan Fleischmann
Svar till ”Elin, stolt dotter till en politiker som faktiskt gör något” i MT 17/1:

Ingen har förnekat att din far gjort något, men om nu detta bara hade varit så bra, varför har han fått så mycket kritik, men djärvt av dig att skriva ditt förnamn, så att vi många kan räkna ut vem som är din far och med efterföljande text, klockrent.

Bevisligen har utvecklingen varit bra med många etableringar, vilket alla kommuner har gjort med lika bra förutsättningar som Mariestad har, dessutom i högkonjunktur och med nollränta.

Det vi vänder oss mot är att 75% av övriga kommunens verksamhet blöder och behandlas på ett, enligt mig, svinaktigt sätt. Detta kommer bland annat till uttryck av de som jobbar inom verksamheten och också betalar skatt. Det är inte bara från oss andra kommuninvånare.

Det finns massor av exempel inom omsorgssektorn, men ni tycks inte se skogen för alla trän! Pappa dominerar totalt bland både politiker och tjänstemän.

Det kan knappast undgått någon läsare att sådan ihärdig kritik mot en kommunledning aldrig tidigare ägt rum. Om bara hälften skulle vara sanning, så räcker det!

Ilsken skattebetalare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.