Hoppa till huvudinnehållet

Efter lyckad spelning och släppta restriktioner – Mikaels succé i repris

Publicerad:
Mikael Westman kommer tillbaka till Mariestads teater under våren.
Mikael Westman kommer tillbaka till Mariestads teater under våren. Foto: Charlotte Ferneman

Sjötorpsbördige musikern Mikael Westman släppte sitt första soloalbum i januari 2020. I maj samma år skulle den presenteras live på Mariestads teater. Men pandemin skapade kaos och obalans, först i november 2021 blev spelningen på hemmaplan av.

Den gick till och med så bra att han vill göra en repris på succén.

– Det blir med samma svänggäng som senast plus lite nya låtar, med lite tur så hinner jag få fram ett nytt album på vinyl, berättar Mikael Westman som har bokat Mariestads teater till den 30 april.

Med på konsertturnén är Mariestadsgitarristen Stefan Jonsson. Bandet består vidare av Johan Håkansson, på trummor, Sven Lindvall på bas och Niklas Medin vid pianot.

– Det är ett lyhört band så det kommer att bli levande konserter där allt kan hända, en extra vers här eller ett solo där. Vi förstår varandra.

Mikael är redo för turnéEfter kaos och obalans - nu har musikern bokat teatern i MariestadSvänget i fokus i Westmans radioprogram

Artikeltaggar

KonserterMariestadMariestads teaterMikael WestmanMusikPopRockSjötorpStefan Jonsson

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.