Hoppa till huvudinnehållet

Det blir rock´n roll på Undenäsgårdens scen

Publicerad:
The Cadillac band kommer till Undenäs.
The Cadillac band kommer till Undenäs. Foto: Per Jahnke

På fredag kommer bland andra Janne Lucas till Undenäsgården för att lira både rock´n roll och klassiska Jigs-låtar. Och, förstås, ”Växeln hallå”.

Det är The Cadillac band och Janne Lucas, Jota Thorén från Jigs och flera andra artister som dyker upp på scenen i Undenäsgården.

Bandet startades av Elvis Presleys trummis för många år sedan och Man utlovar en hel del musik av just Elvis Presley, men även Carl Perkins och andra artister i den genren dyker upp. Det blir också några Jigslåtar, som till exempel klassikern ”Du gamle indian”, "Bli min gäst"och "Dardanella".

Bandet Jigs bildades 1966 och höll på ända fram till 1992. När man spelade på Cortina i Vinberg den 16 juli 1976 uppträdde AC/DC som pausunderhållning.

Naturligtvis framför Janne Lucas sin megahit ”Växeln hallå” - hans bidrag i melodifestivalen 1980 då han kom på andra plats efter Tomas Ledins "Just nu". Året därpå deltog han med melodin "Rocky Mountain", som kom på tredje plats av fem tävlingsmelodier.

Showen kör igång klockan 19 och det kommer att finnas servering i pausen.

Artikeltaggar

Karlsborgs kommunNöje/KulturUndenäs

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.