Torsövägen avstängd vid Säby under två dagar

Trafik
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Torsövägen kommer att vara avstängd under ett drygt dygn i början av vecka 16.
Foto: Alf Ehn
Torsövägen kommer att stängas av vid Säby under knappt två dygn. Trafiken kommer att ledas om.

Från och med måndag kväll (annandag påsk) är vägen vid järnvägsövergången vid Säby avstängd. Avstängningen kommer att vara till och med onsdag morgon, under förutsättning att det planerade jobbet är klart.

Under tiden vägen är avstängd vid järnvägsövergången kommer trafiken att ledas om.

Trafikverket kommer att byta ut räls, slipers och beläggning vid övergången. För några år sedan byttes några av storplansplattorna men resultatet blev inte så bra. Nu ska Trafikverket byta till så kallad strail, som kan liknas vid tjocka gummimattor.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.