Hoppa till huvudinnehållet

Susanne Alfvengren till Södra Råda på lördag

Publicerad:
Susanne Alfvengren på en bild från Fadimegalan på Berns.
Susanne Alfvengren på en bild från Fadimegalan på Berns. Foto: Janerik Henriksson/TT

På lördag kväll 23 april kommer Susanne Alfvengren till Södra Råda bygdegård för en spelning.

Susanne Alfvengren, med rötter på Gotland, är känd för att med gitarr spela en visaktig pop.

– På 80-talet hade hon flera svensktoppshitar och var i ropet i säkert tio år. Hon är fortfarande engagerad och är bland annat ute på bygdegårdar och spelar, berättar Torbjörn Johansson i Södra Råda bygdegårdsförening.

Torbjörn Johansson har velat boka henne en tid och slog till efter att hon framträtt på Folkets hus i Björneborg i februari i år. För spelningen i Södra Råda planerar man att ha några sittplatser vid bord och några sittplatser i rader riktade mot scenen.

Susanne Alfvengren är känd inte minst för låtar som När vi rör varann och Som stormen river öppet hav, som hon sjöng i duett med Mikael Rickfors.

Artikeltaggar

MusikSödra RådaSusanne Alfvengren

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.