Hoppa till huvudinnehållet

Gullspång utklassade Tidan på hemmaplan

Publicerad:
Gullspång vann mot Tidan
Gullspång vann mot Tidan

Gullspång fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Tidan i division 6 Töreboda herr i fotboll med 6-1.

– Vi gjorde inte någon supermatch utan föll ner i deras tempo. Vi var lite spända och kom inte upp i nivå. Vi skulle fått in ett par mål till, men även om vi inte kom upp i rätt nivå spelmässigt så vinner vi med 6-1 vilket är starkt av oss. Vi behöver dock komma upp i normal nivå nästa helg mot Mölltorp-Brevik som är väldigt tunga på sin hemmaplan, kommenterade Gullspångs tränare Oscar Andersson.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Gullspång med 2-0.

Lördag 30 april 15.00 spelar Gullspång borta mot Mölltorp-Breviks AIF.

Artikeltaggar

Division 6 TörebodaFotbollGullmovallenGullspångs IFTidans IF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.