Lundin förlänger med Bois

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Herman Lundin har gjort klart med en förlängning i moderklubben Mariestad Bois.
Foto: Erik Wallskog
Nio signerade kontrakt blev tio när Herman Lundin under fredagen förlängde med Mariestad Bois.

Herman Lundin, som fyller 21 om drygt en vecka, har de senaste säsongerna slagit sig in Bois A-trupp på allvar. Nu är det alltså klart att det blir en fortsättning och spel i hockeyettan med moderklubben.

– Herman gjorde en kanonstark första säsong som ordinarie i A-laget. Han växte ju längre säsongen gick och blev en enormt viktig kugge i vårt fina boxplay. Herman är ung och ska bli grymt kul att följa nästa säsong, säger sportchefen Carl Johansson.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.