Hoppa till huvudinnehållet

Lyrestad och Töreboda tv-aktuella igen – med redan i premiäravsnitt

Publicerad:
Jan Rippe och bandet Lillasyster representerar Lyrestad och Töreboda, även om båda befinner sig i Göteborg. Nu är de aktuella i samma program. Foto: Jessica Gow

Nästa söndag är det premiär för ett nytt underhållningsprogram i TV 4. Arvingarna har blivit med en egen serie. Gästlistan är stjärnspäckad med bland andra Jan Rippe och Lillasyster.

Vintern 2020 sände TV4-kanalen Sjuan programmet “Arvingarnas jul”. Det var inspelat hemma hos bandmedlemmen Lars “Lasseman” Larsson i Långedrag utanför Göteborg och gjorde succé som kanalens mest sedda program under det året. Nu återkommer bandet med en ny programserie. "Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan" har premiär den 22 maj.

– Det här blir Sveriges största hemmafest – där alla är välkomna, hälsade Arvingarna i ett tidigt pressmeddelande.

I premiäravsnittet gästas Arvingarna av två artister från Melodifestivalen; Tusse och Lillasyster. Bandets frontfigur och sångare är Martin Westerstrand som halvtid bor i Halna utanför Töreboda.

Musik och skratt

Vidare är även sångerskan och skådespelaren Sussie Eriksson samt den tidigare fotbollsstjärnan Glenn Hysén med i första avsnittet.

Programmet utlovas bjuda på fem avsnitt med mycket musik och skratt samt en stor portion gôrgo göteborgshumor. För en del roligheter står nog även Lyrestadssonen Jan Rippe som gästar i tv-rutan den 12 juni.

Under sommaren kommer även Lilla Namo, Nanne Grönvall, Anna Bergendahl och Clara Klingenström samt många fler synas ihop med Arvingarna.

Gäster i ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan”

Söndag 22 maj:

Tusse, Lillasyster, Glenn Hysén, Sussie Eriksson, Anki Albertsson, Sofia Henriksson

Söndag 29 maj:

Lilla Namo, Nanne Grönvall, Janne Josefsson, Sofia Henriksson

Söndag 12 juni:

Anna Bergendahl, Kalle Moraeus, Jan Rippe

Söndag 19 juni:

Lili & Susie, Frida Green, Kennet Andersson, Sofia Henriksson

Söndag 26 juni:

Clara Klingenström, Chris Kläfford, Flamingokvintetten, Marcus Berg, Sofia Henriksson

Artikeltaggar

Anna BergendahlArvingarnaClara KlingenströmGlenn HysénGöteborgHalnaJan RippeLillasysterMartin WesterstrandMelodifestivalenTörebodaTusse ChizaTVTV4

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.