Hoppa till huvudinnehållet

Jula vinnare igen: ”Vi har matchen från början till slut”

Publicerad:

Resultatmässigt må det ha varit tämligen jämnt mellan Jula BK och Hörnebo SK i damernas division fyra. Men spelmässigt var det ändå betydligt större skillnad än vad siffrorna visade.

– Ja, jag tycker vi har matchen från början till slut egentligen. Vi gör 1-0 relativt tidigt, sen får Hörnebo en hörna som går direkt i mål, och strax efter får de lite snopet ett friläge efter missförstånd i vår backlinje, säger Julatränaren Jonas Björk efter 5–3-segern på Ullervads IP.

Jula fick också med sig en kvittering in till halvtid och i andra halvlek kunde laget rycka ifrån, även om Hörnebo stretade emot på resultattavlan.

– Vi hade mycket lägen idag, och vi hade kunnat göra många fler mål. Det kändes faktiskt ganska lugnt under matchens gång, jag var aldrig orolig. Jag kände att vi hade det, det vara bara en tidsfråga innan målen skulle komma, men det var en välspelad match, och kul med mycket mål, säger Jonas.

Mål, Jula: Fanny Holmén 3, Hilda Ljungkvist, Emelie Wallin.

Artikeltaggar

Division 4 norra damFotbollJonas BjörkJula BKUllervads IP

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.