Hoppa till huvudinnehållet

Hasslerörs skola firade lovet med sång

Publicerad:
Skolavslutning Hasslerör
Skolavslutning Hasslerör Foto: Anna Fröjd

Efter två år av pandemi var det nu återigen dags för en vanlig skolavslutning för eleverna på Hasslerörs skola.

I ett gemensamt tåg, med sjätteklassarna i spetsen, vandrade de in i idrottshallen där föräldrar, syskon och andra anhöriga väntade. Dagen till ära var hallen pyntad med björkris och ballonger. Det blev allsång med "Den blomstertid nu kommer". De minsta barnen bjöd på "Nu är det sommarlov" och självklart skulle sommarledigheten firas in med Grannens Måns hit "Sommarlov".

Artikeltaggar

Grannen MånsHasslerörSkola och utbildningSkolavslutningSommarlov

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.