Hoppa till huvudinnehållet

Så blev studenten – ta del av dagen här

Publicerad:
Utsparkarna peppade sina treor.
Utsparkarna peppade sina treor. Foto: Charlotte Ferneman

Dagen de alla hade väntat på kom och studenten blev en fartfylld fest som klingade ut först på småtimmarna. MT har samlat alla artiklar om studenten här.

Studentdagen

Dagen med stort D kom och det var glädjefyllt på flera håll.

Studenten Bastian nöjd – nu väntar kockjobb: ”Tre år räcker”My dumpade skorna efter utspringet: ”Det är inte bra att ha klackar”Desirée valde samma yrke som pappa och farfar: ”Jag har fullföljt min dröm”Många anhöriga på plats för att fira studenterna: ”Äntligen”Jubel, gråt och stolta föräldrar – nu har de tagit studentenLista: Här är Vadsbostudenterna som fick stipendiumKramkalas när studenterna tog farväl av VadsboChampagnefrukost med vård- och omsorg: ”Har ätit frukt också”Jonna och Jarno är redo för att ta emot sin student: ”Hoppas hon får en superbra dag”Goda framtidsutsikter för teknik- och industristudenter: ”Vill få bort den smutsiga stämpeln”"High five" när pionjären Erik tar studenten

Studentbalen:

På söndagen var det bal, där studenterna var uppklädda till tänderna.

BILDEXTRA: Glamour och gott humör på röda mattan – lyckad studentbal i MariestadÅrets studentbal i Mariestad blir på golfkrogen – här kan du läsa menyn

Inför studenten

Det var mycket förberedelser och förväntningar inför den stundande dagen.

Samarbetar för en säker student: ”Det ska vara en rolig dag”Tjejerna höll mångårig tradition vid liv: ”Nu firar vi för alla som inte fick”Studenten Elís bytte till estet: ”Vet inte om jag hade klarat gymnasiet annars”LISTA: Här är namnen på alla som tar studenten i årSå blir studenten 2022 – utspring på nya platser för båda skolornaBILDEXTRA: Studenterna dansade i neon – tio dagar kvar till finalenEXKLUSIVT: Vi minns studenten från nu och 13 år tillbaka – gör du?

Artikeltaggar

MariestadSkola och utbildningStudenten 2022VadsbogymnasietVänergymnasiet

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.