Hoppa till huvudinnehållet

Gullspång städade av Trix

Publicerad:

Gullspångs IF hade inga som helt problem med att besegra BK Trix på hemmaplan under lördagen.

Trots en mindre bra insats vann de grönvita med hela 5–0.

– Det var en rätt dålig match mellan två lag som inte kändes speciellt spelsugna. Vi gick ner i ett alldeles för lågt tempo och hade vi bara haft en normal dag tror jag att vi hade vunnit med tvåsiffrigt, säger Gullspångs spelande tränare Oscar Andersson.

Trots ett stort spelmässigt övertag ledde hemmalaget bara med 1–0 i halvtid. Efter vilan kom sedan rycket.

– Jag var aldrig orolig över att vi inte skulle vinna. Jag tror inte Trix hade ett skott på mål ens, men vi borde gjort ett antal fler mål. Jag är nöjd med segern, men vi kan spela bättre, säger Oscar Andersson.

Mål, GIF: Bruno Martins Pinhero 2, Ali Shellab 2, Saber Beyed.

Artikeltaggar

Division 6 TörebodaFotbollGullspångs IF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.